knitwithjulia.blogg.se

Torsdag, Fredag, LÖRDAG

Publicerad 2015-05-23 13:39:00 i Livet,

 
Torsdag: Dagen började med att åka båt till skolan då vi haft grillkväll på Kalvsund. Efter en ynka filosofilektion då jag blev lite arg och började flumma om marxism och ojämlikhet så var skoldagen slut för allt var inställt. Efter lite vilande åkte jag över till Hanna för atts en fika på en klippa med Klara och Mickan för att sne åka tillbaka till Hanna. Efter en stund kom Celine och kvällens festplaner höll på att gå i kras för jg kände mig nere och sjuk. Men på något sätt kom jag igenom och vi åkte hem till mig på lite förfest och när gänget var samlat begav vi oss till Hjälvik där festligheterna och klassen väntade. Vi drack vin på klipporna och när mörkret kom fortsatte vi festen hemma hos Joel och Gustavo. Den sista torsdagsfesten EVER avslutades med Genom eld och vatten i BH på ett dansgolv
 
Fredag: Celine sov över hos mig för tredje natten i rad men de märkte jag inte så mycket av den sista natten då jag sov när hon kom hem och jag sov när hon gick. Åkte till skolan för svenskaföreläsning för att sen komma hem, sticka och trycka i mig lite lattebitar och rycka upp mig inför kvällen och Maggio på Liseberg. Jag och Hanna tog trebussen så att vi hann köpa sushi innan och sedan mötte vi upp åtta brudar på Liseberg. Det blev en kväll bombarderad med känslor och jag somnade som en stock när jag kom hem med elvafärjan.
 
Lördag: Idag kom Hanna över och vi gjorde en pasta med allt gott och satt och ältade fram och tillbaka på min veranda i solen. Vi kände att en dag på öarna inte är helt fel ändå, innan städade vi ut tillsammans på MBV och bar ner segel i källarn för att göra de fint till studenten. Inte helt fel med två hektiska dagar innan. Ikväll ska jag cykla över och kolla på Eurovision med henne.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lever på en ö på Sveriges västkust men född och uppvuxen söder om Söder. Dagarna spenderar jag mestadels i skolan men resten av tiden är jag med vänner, min pojkvän, stickar och engagerar mig i Unga Feminister!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela