knitwithjulia.blogg.se

I Sthlm

Publicerad 2015-01-30 11:27:00 i Livet,

 
Nu är jag hemma i Stockholm! Vilket är helt supergosy. Åkte in till stan vid 17 efter att jag slutat samt lyssnat på människor som arbetar som skulle peppa mig att göra dessamma. Lyssnade på en kommunikatör och en biokemist! Inne i stan fick jag en kasse med Unga Feministers kampanjmaterial så nu har jag alla banderoller från 8e mars här hemma. Så peppigt! Sen satte jag mig på ett fik och knepade ihop ett pm till svenskan som handlar om yttandefriheten på Kuba för att sen sätta mig på tåget hem. Vill du veta mer om det tycker jag du ska läsa Yoani Sánchez blogg då hon är en av få kubaner som bloggar om de oppositionellas situation inifrån. https://generacionyen.wordpress.com
 
Idag har jag gått till min lillasysters skola och myst runt lite men är hemma nu. Fast jag och mamma ska iväg på indier (!!!!!!!!!!) och sen tänkte jag dra iväg till vårt nya lokala fik och köpa semlor (!!!!!!!!). 
 
Har varit helt sjukt mycket reaktioner på homepartyt med Gudrun. Är så förvånad över alla dessa gubbar o snubbars reaktioner men samtidigt får det än att känan att det man gör är något viktigt och som faktiskt behövs. Upplever du att din ort behöver det här tycker jag du också borde anordna ett homeparty. Det är verkligen inte komplicerat så bara gör det! Hoppas också att motståndare faktiskt ska komma och att det kanske kan ge lite perspektiv på hur feminister tänker då många har en single story av oss. Citat från evenemanget "orakade manshatare". Vill du gå på vårt evenemang på Öckerö så hittar du det här och om man söker på facebook kan man lätt hitta andra på sin ort.
 
 
 

Om

Min profilbild

Lever på en ö på Sveriges västkust men född och uppvuxen söder om Söder. Dagarna spenderar jag mestadels i skolan men resten av tiden är jag med vänner, min pojkvän, stickar och engagerar mig i Unga Feminister!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela